Kies je branche

Zorg dat je computer blijft werken

Zorg dat je computer blijft werken

Kies voor preventief onderhoud

Online niet bereikbaar zijn voor je klanten of een computer die steeds vastloopt. Je kan het je als ondernemer niet permitteren.

Voor de meeste bedrijven is de computer onmisbaar voor de bereikbaarheid, facturatie, bestellingen en administratie. Kost het beheren van de computer je kostbare tijd? Ligt de internetverbinding er regelmatig uit? Weet je niet precies hoe je zelf de computer moet instellen? Of virussen kunt weren?

Lees dan deze tips van Informatel, een partner van het CvAE met ervaring in het beheren van computers en internetverbindingen van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Of bekijk direct het aanbod voor preventief onderhoud van je computer(s).  Tips van Informatel
1. Werk je besturingssysteem (bijvoorbeeld Windows) altijd bij naar de laatste versie
2. Controleer regelmatig de harde schijf en ruim deze op met systeem tools (Windows)
3. Check regelmatig welke programma’s onnodig opstarten en sluit deze af
4. Maak regelmatig een kopie van je belangrijke bestanden
5. Bespaar tijd door het beheer van je computer over te dragen aan een expert

Oplossingen van Informatel
Informatel is gespecialiseerd in het voorkomen van storingen en optimaliseren van de prestaties van je computer. Dit doet Informatel door op afstand, dus online, je systeem te monitoren, beheren en bijwerken. Klanten van Informatel levert dit over het algemeen 25% minder uitval op. Resultaat wat zich direct terugverdient in tijd en geld.

Preventief onderhoud
De experts van Informatel houden dag en nacht je computer en de verbindingen met aangesloten apparatuur zoals je printer  in de gaten. Door regelmatig updates uit te voeren en je instellingen te bewaken blijft je computer gezond en veilig. Problemen lossen ze dus op voor er storingen ontstaan of je computer trager wordt. 

Persoonlijke dienstverlening
De service van Informatel is volledig ingericht op de behoeften van ambachtsondernemers, zzp-ers en kleinschalige bedrijven. De service desk is telefonisch zeer goed bereikbaar op werkdagen én in het weekend tot 23.00 uur. De updates vinden ’s nachts plaats zodat je overdag ongestoord door kunt werken. Mocht er toch een storing zijn dan lost een technisch expert het op. Zo nodig komt deze vakman naar je bedrijf toe.

Informatel staat voor

  • uitstekende bereikbaarheid
  • dienstverlening op afstand én locatie
  • betaalbaar service abonnement
  • aantrekkelijke aanvullende diensten
  • maandelijks opzegbaar
  • tevreden klanten
  • en vooral zorgeloos ICT-beheer

Abonnementen
Je maakt het service-abonnement zo compleet als je wilt. Het extra voordeel zit in de kortingen op de pakketten:

Aanbevolen partner
Bij het selecteren van een partner is het CvAE kritisch op de betrouwbaarheid, bereikbaarheid, kwaliteit en klantgerichtheid. Informatel scoort goed op al deze aspecten en heeft alle expertise zelf in huis. Vooral haar ervaring met lokale ondernemers maakt Informatel een zeer geschikte leverancier. Bij Informatel begrijpt men dat je je vooral wilt richten op je vak en niet zit te wachten op problemen met je computer. “Wij bij Informatel zien ICT-beheer als een ambacht en willen de ambachtelijke branches graag ontzorgen voor een schappelijke prijs”.

Bespreek je wensen
Klik hier voor het volledige aanbod inclusief de korting via het CvAE. Of neem direct contact op om je wensen te bespreken. Informatel is je aanspreekpunt bij problemen met je computer.