Kies je branche

Verzekeringen schoonheidssalon

Verzekeringen schoonheidssalon

Verzekeringen zijn belangrijk bij het runnen van een eigen onderneming zoals schoonheidssalons. Met verzekeren dek je risico’s af die niet te overzien zijn, en waarvan je niet weet of en wanneer ze gaan plaatsvinden. Het is een extra vangnet voor onvoorziene gebeurtenissen. Je wilt er natuurlijk niet aan denken, maar het kan altijd gebeuren dat je arbeidsongeschikt raakt, of dat je de inboedel van je salon beschadigd raakt. In dat geval kun je terugvallen op je verzekering. 

Goed verzekerd met de Branchecode voor de Schoonheidsspecialist

Er zijn veel verschillende soorten ondernemersverzekeringen beschikbaar. Hoe weet je welke verzekeringen verplicht zijn en welke optioneel? En hoe maak je een keuze tussen verschillende verzekeringen? De Code van de Schoonheidsspecialist geeft jou inzicht in de wereld van verzekeringen. Het neemt je stap voor stap mee langs alle verzekeringszaken die voor jou als schoonheidsspecialiste en ondernemer van belang zijn. Daarnaast kun je interactief aan de slag met de Code. Vul de RI&E in, controleer of je verzekeringen op peil zijn, sla al je documenten op en haal zo het beste uit jouw schoonheidssalon!

Alle verzekeringen komen aan bod

Welke verzekeringen heb ik nodig voor mijn bedrijf? In de Branchecode voor de Schoonheidsspecialist worden alle verzekering behandeld. Er zijn verschillende soorten verzekeringen die voor jouw van belang zijn zoals ondernemersverzekeringen en bedrijfsverzekeringen.

Ondernemersverzekeringen:

  • Zorgverzekering;
  • Autoverzekering;
  • Arbeidsongeschiktheidsverzekering;
  • Pensioen.

Bedrijfsverzekeringen: 

  • Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering;
  • Beroepsaansprakelijkheidsverzekering;
  • Opstal- en inboedelverzekering;
  • Rechtsbijstandverzekering;
  • Milieuaansprakelijkheid.

Reacties
williams owen

ERKENT LOAN INVESTERINGEN Hallo, wat is uw financiële behoefte? We bieden ten minste $ 100.000.000,00 ten minste $ 2.000,00 met een maximum van $ 100.000.000,00 en de geschikte duur varieert tussen 18 jaar en ouder jaar tot een zeer lage rente van 3%. Neem contact met ons op via fundsservice0@gmail.com Heeft u een zakelijke lening nodig? Heeft u een privélening nodig? Wil je een auto kopen? Wil je opnieuw financieren? Heeft u een hypotheeklening nodig? Heeft u veel middelen nodig om een zakelijk voorstel of een extensie te starten? Denkt u dat u uw vertrouwen of uw financiële last bent kwijtgeraakt? Neem contact met ons op over zakelijke samenwerking: E-mail ons fundsservice0@gmail.com

  • 6

Plaats een reactie

Plaats hier jouw reactie

Respecteer de regels die gelden op dit online platform. Er mogen op geen enkele wijze seksuele, discriminerende, suggestieve, kwetsende of agressieve reacties geplaatst worden.

(If you're a human, don't change the following field)

Your first name.

(If you're a human, don't change the following field)

Your first name.

(If you're a human, don't change the following field)

Your first name.

CAPTCHA
Vul de code hieronder in.
Image CAPTCHA

Vul de tekens uit de afbeelding hierboven in.