Kies je branche

Verzekeringen schoonheidssalon

Verzekeringen schoonheidssalon

Verzekeringen zijn belangrijk bij het runnen van een eigen onderneming zoals schoonheidssalons. Met verzekeren dek je risico’s af die niet te overzien zijn, en waarvan je niet weet of en wanneer ze gaan plaatsvinden. Het is een extra vangnet voor onvoorziene gebeurtenissen. Je wilt er natuurlijk niet aan denken, maar het kan altijd gebeuren dat je arbeidsongeschikt raakt, of dat je de inboedel van je salon beschadigd raakt. In dat geval kun je terugvallen op je verzekering. 

Goed verzekerd met de Branchecode voor de Schoonheidsspecialist

Er zijn veel verschillende soorten ondernemersverzekeringen beschikbaar. Hoe weet je welke verzekeringen verplicht zijn en welke optioneel? En hoe maak je een keuze tussen verschillende verzekeringen? De Code van de Schoonheidsspecialist geeft jou inzicht in de wereld van verzekeringen. Het neemt je stap voor stap mee langs alle verzekeringszaken die voor jou als schoonheidsspecialiste en ondernemer van belang zijn. In de Ondernemerstoolkit van het Centrum voor Ambachtseconomie kun je alle onderdelen van de Code inzien, zoeken op wat voor jou van toepassing is. Daarnaast kun je interactief aan de slag met de Code. Vul de RI&E in, controleer of je verzekeringen op peil zijn, sla al je documenten op en haal zo het beste uit jouw schoonheidssalon!

Alle verzekeringen komen aan bod

Welke verzekeringen heb ik nodig voor mijn bedrijf? In de Branchecode voor de Schoonheidsspecialist worden alle verzekering behandeld.  Er zijn verschillende soorten verzekeringen die voor jouw van belang zijn zoals ondernemersverzekeringen en bedrijfsverzekeringen.

Ondernemersverzekeringen:

  • Zorgverzekering;
  • Autoverzekering;
  • Arbeidsongeschiktheidsverzekering;
  • Pensioen.

Bedrijfsverzekeringen: 

  • Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering;
  • Beroepsaansprakelijkheidsverzekering;
  • Opstal- en inboedelverzekering;
  • Rechtsbijstandverzekering;
  • Milieuaansprakelijkheid.

Registreer je bij het Centrum voor Ambachtseconomie

Wil jij alles weten over verzekeringen voor jouw salon? De Branchecode voor de Schoonheidsspecialist is hiervoor het ideale handvat. Daarnaast vind je in de branchecode alle andere relevante onderwerpen die voor jou van belang zijn als ondernemerschap en het ambacht. Registreer je gratis bij het CvAE en je krijgt toegang tot de ambachtstoolkit. Hierin vind je de Branchecode bij Ab, jouw coach


Plaats een reactie

Plaats hier jouw reactie

Respecteer de regels die gelden op dit online platform. Er mogen op geen enkele wijze seksuele, discriminerende, suggestieve, kwetsende of agressieve reacties geplaatst worden.

(If you're a human, don't change the following field)

Your first name.

(If you're a human, don't change the following field)

Your first name.

(If you're a human, don't change the following field)

Your first name.

CAPTCHA
Vul de code hieronder in.
Image CAPTCHA

Vul de tekens uit de afbeelding hierboven in.