Kies je branche

Veiligheid schoonheidssalon

Veiligheid schoonheidssalon

Veiligheid in het dagelijkse reilen en zeilen in je schoonheidssalon is erg belangrijk, zowel voor jezelf als eventuele collega’s en natuurlijk voor je klanten. Alle potentiële oorzaken van een gevaarlijke situatie moeten worden weggenomen en er moeten zoveel mogelijk beschermende maatregelen tegen die potentiële oorzaken moeten worden getroffen. Maar hoe zorg je er nu voor dat je schoonheidssalon zo veilig mogelijk is?

Veiligheid binnen jouw schoonheidssalon

Voor de veiligheid binnen jouw schoonheidssalon zijn wettelijk vastgelegde regels opgesteld. Daarnaast zijn er een hoop tips die bijdragen aan een nog veiligere salon. Welke veiligheidsvoorschriften gelden er voor een schoonheidssalon en welke tips zijn voor jouw praktijk van toepassing? Je leest het in de Code van de schoonheidsspecialist. Hierin vind je een duidelijk overzicht van alle zaken m.b.t. een veilige schoonheidssalon. In de Ambachtstoolkit van het Centrum voor Ambachtseconomie kun je alle onderdelen van de branchecode inzien, zoeken op wat voor jou van toepassing is en daarnaast interactief aan de slag met de branchecode. Vul de RI&E in, controleer of je veilig en gezond werkt, sla al je documenten op en haal zo het beste uit jouw schoonheidssalon!

Veilig werken met de branchecode binnen jouw schoonheidssalon

In de Code van de Schoonheidsspecialist vind je alles op het gebied van veiligheid, van eerste hulp bij ongevallen tot brandbestrijding en evacuatie van aanwezige personen. De volgende onderwerpen over veiligheid komen aan bod in de Code van de Schoonheidsspecialist:

  • Bedrijfsnoodplan
  • Arbeidsongeval
  • EHBO
  • Brandpreventie
  • Personeel

Reacties
williams owen

ERKENT LOAN INVESTERINGEN Hallo, wat is uw financiële behoefte? We bieden ten minste $ 100.000.000,00 ten minste $ 2.000,00 met een maximum van $ 100.000.000,00 en de geschikte duur varieert tussen 18 jaar en ouder jaar tot een zeer lage rente van 3%. Neem contact met ons op via fundsservice0@gmail.com Heeft u een zakelijke lening nodig? Heeft u een privélening nodig? Wil je een auto kopen? Wil je opnieuw financieren? Heeft u een hypotheeklening nodig? Heeft u veel middelen nodig om een zakelijk voorstel of een extensie te starten? Denkt u dat u uw vertrouwen of uw financiële last bent kwijtgeraakt? Neem contact met ons op over zakelijke samenwerking: E-mail ons fundsservice0@gmail.com

  • 5

Plaats een reactie

Plaats hier jouw reactie

Respecteer de regels die gelden op dit online platform. Er mogen op geen enkele wijze seksuele, discriminerende, suggestieve, kwetsende of agressieve reacties geplaatst worden.

(If you're a human, don't change the following field)

Your first name.

(If you're a human, don't change the following field)

Your first name.

(If you're a human, don't change the following field)

Your first name.

CAPTCHA
Vul de code hieronder in.
Image CAPTCHA

Vul de tekens uit de afbeelding hierboven in.