Kies je branche

Maak hier de branchecode voor de schoonheidsspecialist

Maak hier de branchecode voor de schoonheidsspecialist

Klik door en ga direct naar de branchecode:

Als schoonheidsspecialist heb je een passie voor je vak. En één ding doe je dan ook het liefst: voeten de juiste behandeling geven zodat ze gezond en mooi zijn. Toch zijn er ook andere aspecten die bij je beroep komen kijken, zoals administratie, je praktijk, veilig en gezond werken, enzovoort. Heb je weinig tijd maar wil je toch bijblijven in je vak en professioneel werken? Maak dan kennis met de branchecode voor de schoonheidsspecialist. Dé tool voor ondernemers, werknemers en studenten in de schoonheidverzorgingsbranche.

Praktische informatie voor schoonheidsspecialisten

Met de branchecode voor de schoonheidsspecialist, geborgd door het Centrum voor Ambachtseconomie (CvAE) heb je een praktische tool in handen voor het onderhouden en verbeteren van je salon. 

De branchecode biedt informatie aan op het gebied van wet- en regelgeving, branchenormen en praktische tips op het gebied van:

 • richtlijnen op het gebied van hygiëne
 • veilig en gezond werken met gevaarlijke stoffen zoals alcohol
 • inrichting van jouw salon
 • persoonlijke beschermingsmiddelen
 • fysieke belasting
 • personeel
 • duurzaam ondernemen
 • vergunningen
 • klantcontact
 • verzekeringen

Kortom, alles wat je kunt gebruiken voor het verbeteren en het op koers houden van jouw salon.

Ontwikkeld voor en door schoonheidsspecialisten

De branchecode voor de schoonheidsspecialist is ontwikkeld voor en door schoonheidsspecialisten. Waaronder ondernemers, werknemersorganisaties, brancheverenigingen en deskundigen. De branchecode is een handige checklist die je eenvoudig kunt doorlopen, met een plan van aanpak als resultaat. Je plan van aanpak wordt veilig opgeslagen in je eigen account zodat je er mee aan de slag kunt gaan wanneer het jou uitkomt.

Aan de slag met de branchecode

Wil je ook gebruik maken van de branchecode voor de schoonheidsspecialistRegistreer je dan gratis bij het CvAE. Na registratie krijg je direct toegang tot de ambachtstoolkit waar de branchecode een onderdeel van is. Er zijn drie branchecodes beschikbaar: voor studentenzpp'ers en ondernemers met personeel. In de ambachtstoolkit kun je ook nog andere handige tools, downloads vinden en kun je een eigen mini-site aanmaken voor jouw schoonheidssalon. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met het CvAE. 


Reacties
Bryan rolando

HOE IK EEN LENING KREEG VAN BRYAN ROLAND

Ik ben Bryan Roland met naam, ik wil dit medium gebruiken om alle leningzoekers te waarschuwen heel voorzichtig te zijn, omdat er overal scams zijn. Enkele maanden geleden was ik financieel gespannen en vanwege mijn wanhoop werd ik opgelicht door verschillende online geldschieters.

Ik had bijna de hoop verloren totdat een vriend van me me doorverwees naar een zeer betrouwbare kredietverstrekker, de heer Stephen Williams (een godvrezende man), die me een lening leende van 145.000 euro onder 72 werkuren zonder enige stress. Ik leg het bedrijf uit per post en alles wat ze me vertelden was om niet meer te huilen omdat ik mijn lening van dit bedrijf zou krijgen en ik heb ook de juiste keuze gemaakt om contact met hen op te nemen. Ik vulde het leningsaanvraagformulier in en ging verder met alles wat gevraagd was van mij en tot mijn schrik kreeg ik de lening.

Als je een lening nodig hebt, neem dan nu contact met hem op via: stephenswillsloan@gmail.com

Ik gebruik dit medium om alle leningzoekers te waarschuwen vanwege de hel die ik heb doorgemaakt in de handen van die frauduleuze geldschieters.

Bedankt STEPHEN WILLIAMS Leen FIRM voor uw hulp

 • 12

williams owen

ERKENT LOAN INVESTERINGEN Hallo, wat is uw financiële behoefte? We bieden ten minste $ 100.000.000,00 ten minste $ 2.000,00 met een maximum van $ 100.000.000,00 en de geschikte duur varieert tussen 18 jaar en ouder jaar tot een zeer lage rente van 3%. Neem contact met ons op via fundsservice0@gmail.com Heeft u een zakelijke lening nodig? Heeft u een privélening nodig? Wil je een auto kopen? Wil je opnieuw financieren? Heeft u een hypotheeklening nodig? Heeft u veel middelen nodig om een zakelijk voorstel of een extensie te starten? Denkt u dat u uw vertrouwen of uw financiële last bent kwijtgeraakt? Neem contact met ons op over zakelijke samenwerking: E-mail ons fundsservice0@gmail.com

 • 7

Plaats een reactie

Plaats hier jouw reactie

Respecteer de regels die gelden op dit online platform. Er mogen op geen enkele wijze seksuele, discriminerende, suggestieve, kwetsende of agressieve reacties geplaatst worden.

(If you're a human, don't change the following field)

Your first name.

(If you're a human, don't change the following field)

Your first name.

(If you're a human, don't change the following field)

Your first name.

CAPTCHA
Vul de code hieronder in.
Image CAPTCHA

Vul de tekens uit de afbeelding hierboven in.