Kies je branche

Duurzaam ondernemen schoonheidssalon

Duurzaam ondernemen schoonheidssalon

Als ondernemer heb je als doel om met het uitoefenen van je vak een zo goed mogelijk resultaat uit je schoonheidssalon te halen, zodat je kunt beschikken over een goed inkomen. In onze huidige maatschappij speelt duurzaam ondernemen een steeds grotere rol: maatschappelijke verantwoordelijkheid voor de samenleving en het milieu. Waar moet je allemaal op letten bij duurzaam ondernemen?

Bespaar kosten met duurzaam ondernemen

Wanneer je binnen je schoonheidssalon op een maatschappelijk verantwoorde manier onderneemt, kun je veel kosten besparen. Daarnaast is het natuurlijk goed voor het milieu en de omgeving en geeft het je salon een positief imago. Maar waar moet je allemaal aan voldoen om maatschappelijk verantwoord te ondernemen? Dit lees je in de Code van de Schoonheidsspecialist. Hierin vind je een duidelijk overzicht van alle zaken m.b.t. duurzaam ondernemen die van belang zijn voor jou als schoonheidsspecialist. In de Ondernemerstoolkit van het Centrum voor Ambachtseconomie kun je alle onderdelen van de Code inzien, zoeken op wat voor jou van toepassing is en daarnaast interactief aan de slag met de Code. Vul de RI&E in, controleer of je veilig en gezond werkt, sla al je documenten op en haal zo het beste uit jouw schoonheidssalon!

Een duurzame schoonheidssalon

In de Code van de Schoonheidsspecialist vind je alle normen, richtlijnen en tips die je moet weten op het gebied van duurzaam ondernemen in relatie tot je schoonheidssalon. Wees goed voorbereid en lees o.a. over de volgende onderwerpen in de Code:  

  • Wat is duurzaam ondernemen
  • Energiebesparing
  • Milieu
  • Arbeidsmiddelen/keuring

Registreer je bij het Centrum voor Ambachtseconomie

Wil jij ook alles weten over het krijgen en behouden van een succesvolle schoonheidssalon? De Code van de Schoonheidsspecialist vertelt je alles wat je moet weten over deze en andere onderwerpen over ondernemerschap en ambacht. Hoe kun je gebruik maken van de voordelen van de Code? Registreer je bij het CvAE en je krijgt toegang tot de Ambachtstoolkit, waartoe de branchecode behoort. Het Centrum voor Ambachtseconomie: jouw weg naar een succesvolle schoonheidssalon. 


Plaats een reactie

Plaats hier jouw reactie

Respecteer de regels die gelden op dit online platform. Er mogen op geen enkele wijze seksuele, discriminerende, suggestieve, kwetsende of agressieve reacties geplaatst worden.

(If you're a human, don't change the following field)

Your first name.

(If you're a human, don't change the following field)

Your first name.

(If you're a human, don't change the following field)

Your first name.

CAPTCHA
Vul de code hieronder in.
Image CAPTCHA

Vul de tekens uit de afbeelding hierboven in.