Kies je branche

Duurzaam ondernemen schoonheidssalon

Duurzaam ondernemen schoonheidssalon

Als ondernemer heb je als doel om met het uitoefenen van je vak een zo goed mogelijk resultaat uit je schoonheidssalon te halen, zodat je kunt beschikken over een goed inkomen. In onze huidige maatschappij speelt duurzaam ondernemen een steeds grotere rol: maatschappelijke verantwoordelijkheid voor de samenleving en het milieu. Waar moet je allemaal op letten bij duurzaam ondernemen?

Bespaar kosten met duurzaam ondernemen

Wanneer je binnen je schoonheidssalon op een maatschappelijk verantwoorde manier onderneemt, kun je veel kosten besparen. Daarnaast is het natuurlijk goed voor het milieu en de omgeving en geeft het je salon een positief imago. Maar waar moet je allemaal aan voldoen om maatschappelijk verantwoord te ondernemen? Dit lees je in de Code van de Schoonheidsspecialist. Hierin vind je een duidelijk overzicht van alle zaken m.b.t. duurzaam ondernemen die van belang zijn voor jou als schoonheidsspecialist.

Een duurzame schoonheidssalon

In de Code van de Schoonheidsspecialist vind je alle normen, richtlijnen en tips die je moet weten op het gebied van duurzaam ondernemen in relatie tot je schoonheidssalon. Wees goed voorbereid en lees o.a. over de volgende onderwerpen in de Code:  

  • Wat is duurzaam ondernemen
  • Energiebesparing
  • Milieu
  • Arbeidsmiddelen/keuring

Plaats een reactie

Plaats hier jouw reactie

Respecteer de regels die gelden op dit online platform. Er mogen op geen enkele wijze seksuele, discriminerende, suggestieve, kwetsende of agressieve reacties geplaatst worden.

(If you're a human, don't change the following field)

Your first name.

(If you're a human, don't change the following field)

Your first name.

(If you're a human, don't change the following field)

Your first name.

CAPTCHA
Vul de code hieronder in.
Image CAPTCHA

Vul de tekens uit de afbeelding hierboven in.