Kies je branche

Administratie schoonheidssalon

Administratie schoonheidssalon

Of je bedrijf nu klein of groot is, iedereen met een eigen bedrijf is verplicht een administratie bij te houden, ook jij als eigenaar van je eigen schoonheidssalon. Naast dat het verplicht is voor de belastingdienst, verschaft het ook nog eens duidelijke inzichten. Op deze manier kun jij je salon nog succesvoller maken. Waar moet je allemaal op letten bij de administratie van je schoonheidssalon?

Je administratie op orde met de Code

Je kunt je administratie zelf doen of uitbesteden aan een boekhouder of accountant. Dankzij handige tools van het Centrum voor Ambachtseconomie kun je zelf een hoop administratieve taken eenvoudig uitvoeren. Hierover lees je alles in de Code van de Schoonheidsspecialist. Hierin staat een duidelijk overzicht van alle administratieve taken die van belang zijn voor jou als schoonheidsspecialist en hoe je dit het beste kunt aanpakken. In de Ondernemerstoolkit van het Centrum voor Ambachtseconomie kun je alle onderdelen van de Code inzien, zoeken op wat voor jou van toepassing is en daarnaast interactief aan de slag met de Code. Vul de RI&E in, controleer of je veilig en gezond werkt, sla al je documenten op en haal zo het beste uit jouw schoonheidssalon!

Administratie voor je schoonheidssalon

In de Code van de Schoonheidsspecialist vind je alle normen, richtlijnen en tips die je moet weten op het gebied van administratie van je schoonheidsspecialist. Wees goed voorbereid en lees o.a. over de volgende onderwerpen in de Code:  

  • Administratie
  • Vergunningen en meldingen
  • Bedrijfsadministratie
  • Belastingdienst
  • Cliëntenadministratie
  • Voorraadadministratie en –beheer
  • Administratie en veiligheid
  • Verzekeringen / bedrijfsverzekeringen

Registreer je bij het Centrum voor Ambachtseconomie

Wil jij ook alles weten over een efficiënte administratie van je schoonheidsspecialist? De Code van de Schoonheidsspecialist vertelt je alles wat je moet weten over deze en andere onderwerpen over ondernemerschap en ambacht. Wil jij ook gebruik maken van de voordelen van de Code? Registreer je bij het CvAE en je krijgt toegang tot de ambachtstoolkit, waartoe de branchecode behoort. Het Centrum voor Ambachtseconomie: jouw weg naar een succesvolle schoonheidssalon. 


Plaats een reactie

Plaats hier jouw reactie

Respecteer de regels die gelden op dit online platform. Er mogen op geen enkele wijze seksuele, discriminerende, suggestieve, kwetsende of agressieve reacties geplaatst worden.

(If you're a human, don't change the following field)

Your first name.

(If you're a human, don't change the following field)

Your first name.

(If you're a human, don't change the following field)

Your first name.

CAPTCHA
Vul de code hieronder in.
Image CAPTCHA

Vul de tekens uit de afbeelding hierboven in.