Kies je branche

Welkom op de branchepagina voor de orthopedisch (schoen)technicus

Welkom op de branchepagina voor de orthopedisch (schoen)technicus

Deze branchepagina is speciaal ingericht om jou als orthopedisch (schoen)technicus te ondersteunen in het ondernemerschap. Je vindt hier nieuws uit de branche, informatie over relevante wet- en regelgeving en de gratis tools van Team Ambacht: een virtueel team van specialisten op het gebied van coaching, marketing, administratie, verkoop, personeelszaken, arbo en juridische zaken.

Creatief handwerk 

Als orthopedisch schoentechnicus zoek je de best mogelijke oplossingen voor voetproblemen en als orthopedisch technicus help je mensen om beter te bewegen. Binnen de online community van het CvAE hebben de orthopedisch schoentechnicus en de orthopedisch technicus een gezamenlijke branchepagina, omdat er naast verschillen ook zoveel overeenkomsten zijn. Bijvoorbeeld je kennis van het lichaam en het gebruik van diverse materialen.

Toolkit voor ondernemers 

Team Ambacht biedt jou handige tips en tools voor het opbouwen van een succesvol orthopedisch (schoen)technisch bedrijf. Denk aan tools voor het maken van professioneel promotiemateriaal of het onderhouden van een goede administratie. Alle tools en tips zijn gratis en afgestemd op het werken in jouw onderneming of in dat van je collega orthopedisch (schoen)technicus.

Ambachtsmarkt: laat je ambacht zien 

Als geregistreerd orthopedisch (schoen)technicus kun je ook gebruik maken van de ambachtsmarkt, een marktplaats waar ambachtelijk ondernemers en klanten elkaar vinden. Wil jij hier als orthopedisch (schoen)technicus ook je werk laten zien, start dan met het maken van een mini-site en plaats afbeeldingen van jouw werk online.

Registreer je gratis voor de ambachtstoolkit

Meer weten over wat Team Ambacht, het virtuele team deskundigen voor ondernemers in het ambacht, voor jou kan betekenen? Bekijk dan de rondleiding of registreer je direct voor gratis toegang tot de ambachtstoolkit.

Lees ook: interviews met collega’s in het vak zoals Christ van den Eijnde. Ondernemers die vol passie kunnen vertellen over het vak van orthopedisch (schoen)technicus en het ondernemerschap. 

 


Plaats een reactie

Plaats hier jouw reactie

Respecteer de regels die gelden op dit online platform. Er mogen op geen enkele wijze seksuele, discriminerende, suggestieve, kwetsende of agressieve reacties geplaatst worden.

(If you're a human, don't change the following field)

Your first name.

(If you're a human, don't change the following field)

Your first name.

(If you're a human, don't change the following field)

Your first name.

CAPTCHA
Vul de code hieronder in.
Image CAPTCHA

Vul de tekens uit de afbeelding hierboven in.