Kies je branche
Direct naar onze producten en diensten
Feiten en cijfers over jouw ambacht
Team van deskundigen
Mini-site
Hulp bij de start van je bedrijf
Agenda

Orthopedisch (schoen)technicus

Wist je eigenlijk dat jij als orthopedisch (schoen)technicus een ambachtelijk beroep uitoefent? Dat ruim 800.000 Nederlanders hun brood in het ambacht verdienen? En dat er in ons land 420.000 ambachtelijke bedrijven zijn? Dat er ruim 165 miljard omzet wordt gegenereerd in de ambachten? Jij als orthopedisch (schoen)technicus levert daar een belangrijke bijdrage aan! 

Je oefent een mooi en veelzijdig beroep uit. Als orthopedisch (schoen)technicus werk je graag met mensen. Je maakt echt verschil met jouw werk. Door bijvoorbeeld speciaal schoeisel, een orthese (beugel of korset) of prothese (kunstbeen of -arm) zorg je ervoor dat mensen weer beter kunnen bewegen. 

Op deze branchepagina kun je veel informatie en handige tools vinden. Meestal zijn deze branchespecifiek. Maar jij wilt natuurlijk ook weten wat er elders binnen de ambachtseconomie en in het bijzonder bij collega-branches gebeurt. Neem daarom regelmatig een kijkje op je branchepagina, maar kijk ook op de pagina’s van collega-branches en op de homepage van het CvAE!

Video's
Ambacht in beeld
Orthopedisch-schoentechnicus
Orthopedisch-schoentechnicus
Orthopedisch-schoentechnicus
Orthopedisch-schoentechnicus
Nieuwsgierig naar werken in het Ambacht...

Maar ben je er nog niet helemaal zeker van of het iets voor je is? Download dan gratis het E-book 'Werken in het ambacht' en lees alles over wat je moet weten om te kunnen beslissen of de wereld van het ambacht jouw plek is.