Kies je branche

Check de bedrijfsrisico's voor jouw orgelbouwbedrijf

Check de bedrijfsrisico's voor jouw orgelbouwbedrijf

Je wilt er natuurlijk niet aan denken, maar als ondernemer loop je voortdurend risico’s die de continuïteit van je bedrijf in gevaar brengen. Denk aan schade door brand, of je wordt aansprakelijk gesteld door een cliënt bij wie je per ongeluk schade veroorzaakt. Maar je kan ook arbeidsongeschikt raken of zelfs overlijden. Stuk voor stuk risico’s waarvan je de financiële risico’s kan afdekken met bedrijfsverzekeringen.

Maar hoe vind je nu een goede aanbieder?
Het CvAE heeft met veel partijen gesproken en deze vergeleken en beoordeeld op aspecten die met name van belang zijn voor kleinschalige, ambachtelijke ondernemingen, en specifiek voor jou als orgelbouwer. Het Nederlands Verzekering Centrum, een onafhankelijk advieskantoor, is naar voren gekomen als aanbevolen partner.

Het Nederlands Verzekering Centrum presteert uitstekend op de volgende punten:

  • sterke adviesfunctie met persoonlijk contact
  • gratis inzicht in de risico's voor jouw bedrijf
  • jaarlijkse update van je verzekeringen zodat je dekking blijft aansluiten bij je bedrijfssituatie
  • ruime ervaring in het adviseren van kleine tot middelgrote ondernemingen
  • samenwerking met grote verzekeraars om maatwerkverzekeringen te kunnen bieden voor een lage prijs

De Risico Scan verzekeringen voor ondernemers op de website van het Nederlands Verzekering Centrum geeft je inzicht in jouw bedrijfsrisico's.

Klik hieronder om de Risico Scan in te vullen en gratis advies te ontvangen. Als je wilt krijg je ook een vrijblijvende offerte.

Exclusief CvAE voordeel voor ambachtsondernemers
Door de Risico Scan in te vullen ontvang je automatisch 10% CvAE korting op de eenmalige bemiddelingskosten van de arbeidsongeschiktheidsverzekering en overlijdensrisicoverzekeringen.

Contact
Heb je vragen over de Risico Scan of het verzekeringsaanbod dan is het Nederlands Verzekering Centrum persoonlijk bereikbaar via 070-7400070 of klantenservice@verzekeringscentrum.nl