Kies je branche

3 Voordelen als je je nu aansluit bij CijferMeester

3 Voordelen als je je nu aansluit bij CijferMeester

Als ondernemer ben je wettelijk verplicht om een goede administratie te voeren. Je legt hiermee vast wat er in je orgelbouwbedrijf gebeurt, je voorziet daarmee ontwikkelingen en je kan daarmee je orgelbouwbedrijf besturen. Het geeft je inzicht in je financiële positie en is de basis voor je belastingaangiftes.

Maar dan dient de vraag zich aan: Kan en wil ik dit zelf doen of ga ik dit uitbesteden? Welke overwegingen spelen dan een rol?

Wanneer je je tijd wil besteden aan je vak en je klanten, je geen of weinig affiniteit met boekhouden, belastingaangiftes, fiscale zaken en regelgeving hebt dan is uitbesteden zeker een optie. Dan moet je vervolgens een goed en betaalbaar administratiekantoor vinden die ook bij jou past als (kleine) ambachtelijk ondernemer. Hoe maak ik een goede keuze? 

Het CvAE vindt dat een administratiekantoor voor een ambachtelijk ondernemer aan de volgende eisen moet voldoen:

  1. Ondernemer hoeft slechts een minimum aan administratieve handelingen zelf uit te voeren;
  2. Ondernemer beschikt permanent, online, over een actueel overzicht van zijn financiële situatie en alle belastingaangiftes worden uitgevoerd;
  3. Persoonlijk advies op financieel, fiscaal en juridisch gebied teneinde maatregelen te kunnen nemen die in het (financiële) belang van de ondernemer zijn.

De CijferMeester, een landelijke organisatie van kleinschalige administratiekantoren, voldoet hier uitstekend aan en is een aanbevolen partner van het CvAE. Lees hieronder hoe zij werken:

Met behulp van moderne boekhoudsoftware verwerkt de Cijfermeester continu al jouw financiële mutaties, inclusief die van jouw bank die gekoppeld wordt aan de software. Daardoor ontstaat permanent een actueel overzicht van jouw financiële situatie die je online kan inzien. Het enige wat je zelf hoeft te doen is het scannen en mailen van facturen (van jouw klanten en leveranciers) naar het administratiekantoor. Die verwerkt deze vervolgens automatisch door middel van scan- en herkentechnologie. 

Persoonlijke begeleiding is een speerpunt in het beleid van de CijferMeester. Indien de CijferMeester vermoedt dat het treffen van bepaalde maatregelen of het nemen van beslissingen nodig is, dan wordt contact opgenomen voor een persoonlijk adviesgesprek. Het advies kan op fiscaal gebied zijn, maar denk ook aan je toekomstig inkomen, hoe regel je nu, gezien je financiële positie, het beste je pensioen?

Kortom, CijferMeester ontzorgt, adviseert en is jouw vertrouwensrelatie op financieel gebied.

CijferMeester scoort daarnaast uitstekend op de volgende punten:

  • Goede telefonische bereikbaarheid;
  • Betaalbaar en beheersbare kosten, CijferMeester werkt met een vast tarief op basis van offerte;
  • Zeer geschikt voor kleinschalige ondernemers door de ruime ervaring met deze doelgroep;
  • Heeft de uitstraling van een kleinschalig administratiekantoor en de kwaliteit van een groot accountantskantoor;
  • CijferMeester is gespecialiseerd in fiscaal recht, financieel- en inkomensadvies.

Exclusief CvAE voordeel voor ondernemers:

Ter kennismaking met de dienstverlening van de CijferMeester ontvangt u een korting op het tarief van € 25,- per maand, gedurende een periode van 12 maanden. Daarmee kunt u zelf de kwaliteit en meerwaarde van de CijferMeester ervaren.

Meer weten over CijferMeester of een offerte aanvragen?


Plaats een reactie

Plaats hier jouw reactie

Respecteer de regels die gelden op dit online platform. Er mogen op geen enkele wijze seksuele, discriminerende, suggestieve, kwetsende of agressieve reacties geplaatst worden.

(If you're a human, don't change the following field)

Your first name.

(If you're a human, don't change the following field)

Your first name.

(If you're a human, don't change the following field)

Your first name.

CAPTCHA
Vul de code hieronder in.
Image CAPTCHA

Vul de tekens uit de afbeelding hierboven in.