Kies je branche

Nederlands Kampioenschap Letterhakken 2017

Nederlands Kampioenschap Letterhakken 2017

Om extra aandacht te vragen voor het ambacht steenhouwen organiseert groothandel Michel Oprey & Beisterveld Natuursteen en keramiek (MOB) op vrijdag 13 oktober 2017 in Echt (Limburg) het Nederlands Kampioenschap Letterhakken. Versta je de kunst van het letterhakken, schrijf je dan in en maak kans op deze felbegeerde titel. Het belooft een mooi evenement te worden.

Deelnemers krijgen verschillende opdrachten. Eerst ga je op een plaat Belgisch hardsteen van 80x60 cm met een dikte van 8 cm een tekst hakken in verdiepte en verheven letters. Vervolgens ga je een figuur uithakken op basis van een ontwerp wat je die dag te zien krijgt. Bij het bewerken gebruik je verschillende technieken, zoals boucharderen en frijnen. 

Je mag je eigen gereedschap en materialen meebrengen. Enige voorwaarde is dat alles handmatig zonder machines wordt uitgevoerd. Een jury bestaande uit vier vakgenoten beoordeelt het eindwerk op creativiteit, techniek van letterhakken, snelheid, netheid en in z’n totaal. 

Het evenement start om 11.00 uur en de prijsuitreiking is om 21.00 uur. Je kan je inschrijven als deelnemer via opendag@mo-b.nl. Er is plek voor maximaal 10 kandidaten.

Meer informatie
Michel van den Goorbergh
e-mail: michel.vdgoorbergh@mo-b.nl
telefoon: 06 41 56 76 95
website: www.mo-b.nl

Locatie kampioenschap
Platenhal Michel Oprey en Beisterveld
Havenweg 18
6101 AB Echt (Limburg)


Plaats een reactie

Plaats hier jouw reactie

Respecteer de regels die gelden op dit online platform. Er mogen op geen enkele wijze seksuele, discriminerende, suggestieve, kwetsende of agressieve reacties geplaatst worden.

(If you're a human, don't change the following field)

Your first name.

(If you're a human, don't change the following field)

Your first name.

(If you're a human, don't change the following field)

Your first name.

CAPTCHA
Vul de code hieronder in.
Image CAPTCHA

Vul de tekens uit de afbeelding hierboven in.