Kies je branche

Juridisch advies voor klussers

Juridisch advies voor klussers

Als ondernemend klusser sluit je dagelijks overeenkomsten met klanten of leveranciers. Wellicht huur je bedrijfsruimte of heb je personeel in dienst. Als ondernemer kun je bij al deze zaken te maken krijgen met juridische problemen. Dan is het handig als een je beroep kunt doen op een betrouwbare juridisch adviseur die jou in begrijpelijke taal terzijde staat. Een adviseur die alle wet- en regelgeving kent. Iemand die goed bereikbaar is, je persoonlijk adviseert en je niet te veel laat betalen. Wij hebben een adviseur gevonden die aan deze eisen voldoet; ‘De Rechtsagent’. 


De Rechtsagent kan je als volgt helpen:

Telefonisch consult – beoordeling probleem
Het is belangrijk dat je een juridisch probleem snel kan laten beoordelen. Je kan de Rechtsagent het probleem of de vraag per telefoon of email voorleggen. De Rechtsagent zal je dan vertellen of hij mogelijkheden ziet om het probleem met jou via juridische weg op te lossen. Dit (telefonisch) consult is gratis! (€ 0,70 p/m)

Eerste adviesgesprek
Als je besluit om verdere stappen te ondernemen, dan kun je een afspraak maken voor een  adviesgesprek met een juridisch adviseur van de Rechtsagent. Dit kan bij jou thuis of aan de zaak. Je maakt dan kennis met jouw adviseur en bespreekt wat haalbaar is, hoe dit resultaat kan worden bereikt en wat de kosten zijn. Voor slechts € 75 (excl. btw) komt een juridisch adviseur naar je toe om jouw juridische probleem persoonlijk met je te bespreken, ongeacht de duur van het gesprek. Dit gesprek kost normaliter € 90,-. Als ambachtelijk ondernemer profiteer je via het CvAE dus van een korting van € 15,-.

Vervolgondersteuning
Deze ondersteuning kan bijvoorbeeld bestaan uit: het opstellen van een brief, het voeren van onderhandelingen, het opstellen van een dagvaarding, bezwaarschrift, verweerschrift of het bijwonen van een zitting. Het vervolgtarief bedraagt tussen de € 95,- en € 125,- per uur, afhankelijk van de complexiteit van jouw probleem. Er kan een afspraak over de maximale kosten worden gemaakt.

Aanbevolen partner
Klik hier om contact op te nemen met De Rechtsagent en leg je juridische kwestie gratis voor.