Kies je branche
Het Hoofdbedrijfschap Ambachten is per 1 januari 2015 opgeheven. De Tweede Kamer heeft op 9 september 2014 ingestemd met het wetsvoorstel van minister Kamp van Economische Zaken om de product- en bedrijfschappen per 1 januari 2015 op te heffen. Lees hier meer over de opheffing.

Centrum van, voor en over Ambachten

Het CvAE houdt zich voor het kleinschalig ambacht bezig met:

  • het vergroten van kennis over de ambachtseconomie
  • het versterken van het imago
  • het veilig stellen van de kwaliteit van het vakmanschap en ondernemerschap
  • de bouw van een krachtig netwerk.

 

Ben je ondernemer, vakman of –vrouw, in het ambacht? Werk je alleen of heb je niet meer dan 10 medewerkers? Dan vind je bij het CvAE heel veel nuttige informatie. Door je gratis te registeren, kun je gebruikmaken van verschillende tools die speciaal voor jouw branche zijn gemaakt. Ben je geen ondernemer maar wel op zoek naar informatie over het ambacht? Dan is de kans groot dat je deze ook op de website van het CvAE vindt.

BRANCHECODE VOOR JOUW AMBACHT

Ben je op zoek naar de branchecode? Deze vind je ook bij het CvAE. Klik hieronder op het icoontje van jouw branche. Je komt dan op jouw branchepagina met informatie over de branchecode. Je kunt je daar gratis registreren en direct met de branchecode aan de slag. Als er nog geen nieuwe versie is, ga je naar de code die door het HBA is gemaakt.

kies hier je branche: