Kies je branche
Direct naar onze producten en diensten
Feiten en cijfers over jouw ambacht
Team van deskundigen
Mini-site
Hulp bij de start van je grimeursbedrijf
Agenda

Grimeur

Wist je eigenlijk dat jij als grimeur een ambachtelijk beroep uitoefent? Dat ruim 800.000 Nederlanders hun brood in het ambacht verdienen? En dat er in ons land 420.000 ambachtelijke bedrijven zijn? Dat er ruim 165 miljard omzet wordt gegenereerd in de ambachten? Jij als grimeur levert daar een belangrijke bijdrage aan! 

Je oefent een mooi en veelzijdig beroep uit. Als grimeur werk je voor film, televisie, opera, theater, commercials of musical. Je ontwerpt de make-up en grimeert de acteurs en zangers. Met veel creativiteit en aandacht transformeer je een acteur of actrice zodat die een rol geloofwaardig kan spelen.  

Op deze branchepagina kun je veel informatie en handige tools vinden. Meestal zijn deze branchespecifiek. Maar jij wilt natuurlijk ook weten wat er elders binnen de ambachtseconomie en in het bijzonder bij collega-branches gebeurt. Neem daarom regelmatig een kijkje op je branchepagina, maar kijk ook op de pagina’s van collega-branches en op de homepage van het CvAE!

 

Video's
Ambacht in beeld
Grimeur
Grimeur
Grimeur
Grimeur
Nieuwsgierig naar werken in het Ambacht...

Maar ben je er nog niet helemaal zeker van of het iets voor je is? Download dan gratis het E-book 'Werken in het ambacht' en lees alles over wat je moet weten om te kunnen beslissen of de wereld van het ambacht jouw plek is.