Maak je eigen mini-site

Maak je eigen mini-site

Je bent een vakman of -vrouw en je wilt de wereld laten weten wie jij bent en wat je doet. Je wilt huidige klanten behouden, nieuwe klanten werven en zo je omzet verhogen. Hoe doe je dat? Online, met je eigen mini-site binnen de website van het CvAE!

Wat is een mini-site?

Een mini-site is je eigen digitale deel van de website van het CvAE. Je hier je producten en diensten eenvoudig plaatsen, samen met een bedrijfsprofiel en natuurlijk een link naar je eigen website. Presenteer je glazeniersbedrijf met korte omschrijvingen over jouw werk. Ook kun je jouw social media kanalen opnemen in je mini-site.

Hoe kom ik aan een mini-site?

Als jouw glazeniersbedrijf geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel, dan mag je bij ons een mini-site aan maken. Wil je consumenten laten zien dat jij echt een vakman of -vrouw bent? Dan kun je jouw vakbekwaamheid aantonen. De eisen voor vakbekwaamheid verschillen per branche. Meestal vragen we om een bewijs van je opleiding of referenties van collega’s. Registreer je eerst bij het CvAE en maak dan je eigen mini-site aan. Je zult snel merken dat nieuwe klanten jou weten te vinden!

Is een mini-site handig als ik al een website heb?

Een mini-site is ook handig als je al een eigen website hebt. Via jouw mini-site word je gemakkelijker gevonden door consumenten die op zoek zijn naar vakmensen. Daarnaast versterkt de mini-site ook de positie in Google van jouw eigen site. Google plaatst websites waar veel naar gelinkt wordt hoger in de zoekresultaten. De link op jouw mini-site is weer een extra link naar jouw website. Bovendien werkt het CvAE er dagelijks aan om zelf goede posities te krijgen op Google. Een link van een website die zelf ook goed scoort, ziet Google als belangrijker dan een website die zelf niet goed scoort. Een echte win-win situatie voor jouw website!

Je krijgt nog meer

Naast de mini-site krijg je nog veel meer als je je registreert. Zo kun je producten verkopen via de ambachtsmarkt, handige checklists maken over bijvoorbeeld arbo en benchmarks bijhouden. Heb je nog vragen? Neem dan contact op het het CvAE.Plaats een reactie

Plaats hier jouw reactie

Respecteer de regels die gelden op dit online platform. Er mogen op geen enkele wijze seksuele, discriminerende, suggestieve, kwetsende of agressieve reacties geplaatst worden.

(If you're a human, don't change the following field)

Your first name.

(If you're a human, don't change the following field)

Your first name.

(If you're a human, don't change the following field)

Your first name.

CAPTCHA
Vul de code hieronder in.
Image CAPTCHA

Vul de tekens uit de afbeelding hierboven in.